ORDU / ALTINORDU - Faruk Furtun Anaokulu

Etiket Sonuçları: ANAOKULU

Ock

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla dönemin ilk karnesi öncesi okullarda öğrencilerin son haftayı sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için yeni bir uygulama hayata geçirildi.   Bu kapsamda, "Dönem Sonu Faaliyet Haftası Uygulama Kılavuzu" hazırlanarak illere duyuruldu.   Buna göre, dönem sonu faaliyet haftasında 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri amaçlandı.

Ock

ÇOCUKLARIMIZI DAHA İYİ ANLAMAMIZA YARDIMCI OLACAK OLAN "PROJEKTİF BİR TEKNİK OLARAK ÇOCUK RESİM ANALİZİ" EĞİTİMİMİZİ HEM VELİLERİMİZLE HEM DE ORDU GENELİNDE BİZE KATILAN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZLA TAMAMLADIK. BİZE BU GÜZEL EĞİTİMİ VEREN, DEĞER KATAN HOCAMIZ SAYIN DOÇ. DR. SERHAT ARMAĞAN KÖSEOĞLUNA TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı arasında imzalanan "Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu ve Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Artırılmasına Yönelik İş Birliği Protokolü" ve 2023/2024 eğitim yılı sene başı öğretmenler kurul toplantısında görüşülen "veli görüşmeleri yapılması" hususu gereği talep edeceğiniz veli-öğretmen görüşmelerinizi ekte bulunan "veli görüşme zaman çizelgesi" kapsamında yapmanız rica olunur.

Kas

BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE EBEDİYETE İNTİKAL ETMİŞ ÖĞRETMENLERİN VE GÖREVİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİREN TÜM ÖĞRETMENLERİN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN. BİR GÜN DEĞİL HER GÜN DEĞERİNİZİN BİLİNMESİ UMUDUYLA.

Kas

ÖĞRENCİLERİMİZ VE VELİLERİMİZİN YARATICILIKLARINI KONUŞTURDUĞU ÇILGIN ŞAPKA DEFİLEMİZ SİZLERLE

Ock

Okulumuz Psk. Dan ve Rehber Öğretmeni Aysun Bekdaş çocuklarımızla "öfke yönetimi" eğitimlerini tamamlamıştır.