Etiket Sonuçları: etwinning

Nis

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ KAYITLARI İÇİN ÖN BAŞVURU FORMU AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

"Geri Dönüştür Bizimle Oyna" projemizin proje sonu sergisi yapıldı.

"And then we go out to see the stars" proje İtalyan ortaklarımızın kendi okullarımızda biz Türkiye'de size rehberlik edeceğiz. Ortaklarımıza önem veriyoruz

"And Then We Go Out to See the Stars" project In our own schools of our Italian partners, we will guide you in Turkey. We care about our partners

Nis

Okulumuz Ana Sınıfı Öğretmenlerinden Arzu GÜLER ve Gökçe ATAŞ ın dahil oldukları "BİR ÖYKÜ ANLAT, İÇİNDE ŞEHRİN OLSUN" e Twinning" Projesi kapsamında öğrencilerimiz kendi şehrinin kültürünü yansıtan öyküler oluşturmaya başlıyorlar.

Ankara, İstanbul, Antalya, Batman ve Ordu illerinde 10 okulun ortak katılımı ile yürütülen projede; amacımız, öğrencilerimizin doğduğu büyüdüğü şehirlerde bulunan tarihi, turistik ve kültürel mekânları tanıyıp, doğal güzelliklerini keşfedebilmeleri, keşfettikleri güzellikleriyle şehirlerini tanımaları ve tanıtmaları. Ayrıca proje süresince çocuklarımıza öykü yazma becerilerini geliştirecek aktiviteler yaparak bu konuda potansiyellerini destekleyecek , proje sonunda da öğrencilerimizle birlikte şehirlerini anlatan bir öykü oluşturacağız ve bu öyküler bir kitapta toplanacaktır.

Nis

Okulumuz kelebekler sınıfı öğretmeni Alev AKSU,El becerileriyle geçmişten geleceğe projesi kapsamında eTwinning gününü öğrencileriyle afiş hazırlayarak kutladı.

Nis

CODING EVERYWHERE isimli e-Twinning projemiz Menekşeler öğle grubu tarafından yürütülmektedir.