Etiket Sonuçları: temiz

Tem

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YENİ DÖNEM KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİ LİSTELERİ AŞAĞIDADIR.

NOT: LİSTELER SINIF LİSTELERİ DEĞİLDİR TASLAK LİSTELERDİR.

• 2019 doğumlu öğle grubu başvurusu yapan öğrenciler yerleştirilmemiştir.
  • 2018 doğumlu olup öğle başvurusu yapmış olup kura sonucunda yerleştirilemeyen öğrenciler (Ekim-Kasım-Aralık Doğumlular da dahil) 20/07/2023 tarihi Perşembe Günü saat 16.00 ya kadar sabah grubunda olan boş kontenjanlara geçmek için okul idaresine başvurabilir.
  • Sabah grubunda kalan boş kontenjanlara 2018 doğumlu öğrencilerin talepleri karşılandıktan sonra, tekrar boş kontenjan kalması durumunda 21/07/2023 tarihi cuma günü  Saat 10.00 da web sitesi üzerinden yapılacak duyuruya göre 2019 doğumlu olup öğleci başvurudan sabaha geçmek isteyenlerin durumu hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ SAYIN MAHMUT ÖZER'İN KATILIMLARIYLA OKUL ÖNCESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI ORDU'DA YAPILDI. TOPLANTIYA SAYIN VALİMİZ TUNCAY SONEL, ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI M. HİLMİ GÜLER, ORDU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN M. FATİH VARGELOĞLU, İL MİLLİ eĞİTİM MÜDÜR YARDIMCILARI, ALTINORDU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ONUR BEKYÜREK VE ALTINORDU  İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBE MÜDÜRLERİ İLE OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMU İDARECİLERİ VE SAYGIDEĞER VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ. TOPLANTIDA GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN GELİŞİMİ  DEĞERLENDİRİLDİ. SAYIN MAHMUT ÖZER, 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN OKUL ÖNNCESİ EĞİTİMİN ÜCRETSİZ OLACAĞI MÜJDEESİNİ PAYLAŞTI.

Ara

Çocukla iletişimde olan herkes bizim için çok kıymetli ve Okulumuzun Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Aysun BEKDAŞ tarafından "Çocuk ihmali ve İstismarı" konusunda Servis Personellerine de eğitim düzenlenmiştir.

Ara

OKULUMUZ PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMENİ AYSUN BEKDAŞ'IN, 3 YAŞTAN BAŞLAYARAK TÜM EĞİTİM KADEMESİNDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNİ BİLGİLENDİRMEK AMAÇLI BAŞLATTIĞI AİLE OKULU EĞİTİMLERİ, TÜM HIZIYLA DEVAM ETMEKTEDİR.

Ara

Tarım ve Orman Bakanlığımızın bu yıl  "Türkiye Yüzyılına Nefes" mottosuyla yola çıktığı  11 Kasım Milli Ağaçlandırma gününe, biz de öğrencilerimizle ve meyve fidanlarımızla destek oluyoruz.

Tem

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT BAŞVURULARI SONUCUNDA, ÖN KAYIT YAPAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ KESİN KAYIT HAKKI KAZANMIŞ OLUP KURA ÇEKİMİ YAPILMAYACAKTIR. KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ RASTGELE OLARAK HAZIRLANMIŞTIR. AŞAĞIDAKİ LİSTELERDE İSİMLERİ OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN "25 TEMMUZ 2022 PAZARTESİ GÜNÜ- 05 AĞUSTOS 2022 CUMA GÜNÜ" TARİHLERİ ARASINDA KESİN KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANMIŞTIR. 25 TEMMUZ-5 AĞUSTOS ARASINDA KESİN KAYIT YAPTIRMAYAN ÖĞRENCİLER KAYIT HAKLARINI KAYBETMİŞ OLACAKLARDIR.

NOT: AŞAĞIDAKİ LİSTELER RASTGELE HAZIRLANMIŞ OLUP SADECE KESİN KAYIT HAKKI KAZANANAN ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR.

2021/2022 EĞİTİM YILŞI YENİ DÖNEM ÖĞRENCİ BAŞVURULARIMIZI 05/07/2021 TARİHİNDEN İTİBAREN ÖN KAYIT OLARAK ALMAYA BAŞLIYORUZ. GEREKLİ TÜM BİLGİ VE BELGELER AŞAĞIDAKİ LİNKLERDE MEVCUTTUR. LİNKE TIKLAYARAK FORMLU CİHAZINIZA İNDİREREK İŞLEM YAPABİLİRSİNİZ. ÖN KAYIT FORMU WORD FORMATINDADIR.