Ara

23 Aralık Cumartesi Günü İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç Dr. Serhat Armağan Köseoğlu'nun "Projektif Bir Teknik Olarak Çocuk Resim Analizi Eğitimi" Programı yapılacaktır. Program Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği Yönetimi İş Birliği İle 100.00 Tl ücret karşılığı ilimizdeki tüm öğretmenlere verilecektir. Aşağıdaki İban numarasına eğitm ücretini yatırabilirsiniz.

Not: Katılım belgesi verileceğinden ücret yatırılırken açıklama bölümüne mutlaka ad soyad ve tc kimlik numarası bilgilerinizi yazınız. Sertifikalar bu isimlere göre düzenlenecektir. 15-19 ocak arası okulumuzdan şahsen temin edebilirsiniz.

2023 2024 ÖĞRETİM YILI İÇİN ÖN KAYIT FORMUNA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI KAYITLARIMIZ BAŞLIYOR. KAYIT HAKKINDA TÜM BİLGİLER EKTEDİR.

Şbt

E GÜVENLİK POLTİKAMIZ VE OKUL KURALLARIMIZA AŞAĞIDAKİ LİNKTE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ KAYITLARI İÇİN ÖN BAŞVURU FORMU AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

Ekm

SEVGİLİ  AİLELERİMİZ 24.10.2015 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 11.00 ´DA OKULUMUZ  KONFERANS SALONUNDA OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILACAKTIR. TOPLANTIYA KATILMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.