Mehmet ÖZTÜRK - Okul Müdürü

1978 yılında Ordu Merkez’de doğdu. 2000 yılında Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Kendini geliştirmeye önem veren ve genç bir müdür olan Mehmet ÖZTÜRK, 2012 yılında “Yılın Öğretmeni” seçilerek Ankara’ya davet edildi. 2013 yılında “Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümü”nde yüksek lisansını tamamlayarak uzmanlığını aldı. 7 yıl öğretmenlik yaptı. Ardından sırasıyla kurucu müdürlük, Eğitimciler Anaokulu Müdürlüğü, Yalçın Çelebi Anaokulu Müdürlüğü’nü yaptıktan sonra 2023 yılında okulumuzda görevine başladı. “Ailenin Değişimi Çocuğun Değişimi ve Gelişmesi” felsefesinden hareketle aileyi önemseyen Mehmet ÖZTÜRK; çocukları, doğayı ve canlıları çok sevmektedir.