Ara

"Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz. "

Tem

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER İÇİN 25 TEMMUZ 2022 PAZARTESİ- 5 AĞUSTOS 2022 CUMA GÜNLERİ ARASINDA TESLİM EDİLECEK KESİN KAYIT EVRAKLARI:

1. ÖĞRENCİNİZİN SAĞLIK RAPORU (AİLE HEKİMLİĞİNİZDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ)

2. AŞI KARTI FOTOKOPİSİ

3. 6 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF

4. ACİL DURUM BAŞVURU FORMU- ANNE BABA VE 3. ŞAHIS FOTOĞRAFI MUTLAKA YAPIŞTIRILACAK (OKULDAN VEYA AŞAGIDAKİ LİNKTEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ)

5.BİLGİ FORMU (OKULDAN VEYA AŞAGIDAKİ LİNKTEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ)

6. SÖZLEŞME-İKİ NÜSHA DOLDURULACAK (OKULDAN VEYA AŞAGIDAKİ LİNKTEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ)

7.SOSYAL MEDYA VELİ İZİN FORMU (OKULDAN VEYA AŞAGIDAKİ LİNKTEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ)

8. TAAHHÜTNAME (OKULDAN VEYA AŞAGIDAKİ LİNKTEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ)

Tem

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT BAŞVURULARI SONUCUNDA, ÖN KAYIT YAPAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ KESİN KAYIT HAKKI KAZANMIŞ OLUP KURA ÇEKİMİ YAPILMAYACAKTIR. KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ RASTGELE OLARAK HAZIRLANMIŞTIR. AŞAĞIDAKİ LİSTELERDE İSİMLERİ OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN "25 TEMMUZ 2022 PAZARTESİ GÜNÜ- 05 AĞUSTOS 2022 CUMA GÜNÜ" TARİHLERİ ARASINDA KESİN KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANMIŞTIR. 25 TEMMUZ-5 AĞUSTOS ARASINDA KESİN KAYIT YAPTIRMAYAN ÖĞRENCİLER KAYIT HAKLARINI KAYBETMİŞ OLACAKLARDIR.

NOT: AŞAĞIDAKİ LİSTELER RASTGELE HAZIRLANMIŞ OLUP SADECE KESİN KAYIT HAKKI KAZANANAN ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR.

"Geri Dönüştür Bizimle Oyna" projemizin proje sonu sergisi yapıldı.

"And then we go out to see the stars" proje İtalyan ortaklarımızın kendi okullarımızda biz Türkiye'de size rehberlik edeceğiz. Ortaklarımıza önem veriyoruz

"And Then We Go Out to See the Stars" project In our own schools of our Italian partners, we will guide you in Turkey. We care about our partners

Nis

Okulumuz Ana Sınıfı Öğretmenlerinden Arzu GÜLER ve Gökçe ATAŞ ın dahil oldukları "BİR ÖYKÜ ANLAT, İÇİNDE ŞEHRİN OLSUN" e Twinning" Projesi kapsamında öğrencilerimiz kendi şehrinin kültürünü yansıtan öyküler oluşturmaya başlıyorlar.

Ankara, İstanbul, Antalya, Batman ve Ordu illerinde 10 okulun ortak katılımı ile yürütülen projede; amacımız, öğrencilerimizin doğduğu büyüdüğü şehirlerde bulunan tarihi, turistik ve kültürel mekânları tanıyıp, doğal güzelliklerini keşfedebilmeleri, keşfettikleri güzellikleriyle şehirlerini tanımaları ve tanıtmaları. Ayrıca proje süresince çocuklarımıza öykü yazma becerilerini geliştirecek aktiviteler yaparak bu konuda potansiyellerini destekleyecek , proje sonunda da öğrencilerimizle birlikte şehirlerini anlatan bir öykü oluşturacağız ve bu öyküler bir kitapta toplanacaktır.

Nis

Okulumuz kelebekler sınıfı öğretmeni Alev AKSU,El becerileriyle geçmişten geleceğe projesi kapsamında eTwinning gününü öğrencileriyle afiş hazırlayarak kutladı.

Nis

CODING EVERYWHERE isimli e-Twinning projemiz Menekşeler öğle grubu tarafından yürütülmektedir.

2021/2022 EĞİTİM YILŞI YENİ DÖNEM ÖĞRENCİ BAŞVURULARIMIZI 05/07/2021 TARİHİNDEN İTİBAREN ÖN KAYIT OLARAK ALMAYA BAŞLIYORUZ. GEREKLİ TÜM BİLGİ VE BELGELER AŞAĞIDAKİ LİNKLERDE MEVCUTTUR. LİNKE TIKLAYARAK FORMLU CİHAZINIZA İNDİREREK İŞLEM YAPABİLİRSİNİZ. ÖN KAYIT FORMU WORD FORMATINDADIR.

YENİ KAYIT DÖNEMİ İÇİN OKULUMUZA KAYIT YAPTIRMAYA DÜŞÜNEN VELİLERİMİZ AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK OKULUMUZUN ÖĞRENCİ ALABİLECEĞİ KAYIT ALANLARINA ULAŞABİLİRLER. ALANLARLA İLGİLİ AÇIKLAMALARA LÜTFEN DİKKAT EDİNZ.

Ock

Okulumuzun yarıyıl tatiline girmesine sayılı günler kaldı. Çocuklarımıza minicik bir hediye olması ve sağlıklı beslenmeyi teşfik etmek amacıyla birer elma vermek istedik.

Ock

2017 herkese mutluluk, huzur, sağlık getirsin.

Ara

Ülkemizde ve dünyada asker, polis, sivil, diplomat ayırt etmeden kan döken ve canlar alan tüm terör faaliyetlerini lanetliyoruz. Tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, sevenlerine başsağlığı ve sabır, gazilerimize acil şifa diliyoruz.

Bu zor günlerin üzerinden hep birlikte geleceğiz!

Ara

Ordu Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis uygulaması kapsamında çocuklarımıza "trafik kuralları" ile ilgili sunum yapılmıştır. Polislerimiz, çocuklarımıza hediye kitaplar getirmiştir.