Kardelenler öğle sınıfında, Kabadüz Halk Eğitim Merkezi´nden gelen müdür yardımcısı ve kurs öğretmeni eşliğinde sabun yapma etkinliği gerçekleştirilmiştir. Parfüm ve boya eklenerek kalıplara dökülen sabunlar,donduktan sonra son derece estetik şekillere dönüşmüşlerdir. Yapılan etkinlik çocuklarımız tarafından ilgiyle takip edilmiştir.

Okulumuzun geleneksel yıl sonu şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Günün erken saatlerinde tüm çalışanlarımız tarafından başlatılan hazırlıklar ile çocuklarımıza çok eğlenecekleri aktivite alanları hazırladık. Gözleme, ayran ve dondurma ikramı yapılan şenliklerde çocuklarımız gönüllerince oyunlar oynadılar, şarkılar söylediler.

Şenliklerde görev alan ve ter döken tüm okul personelimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun geleneksel yıl sonu şenlikleri kapsamında öğretmenlerimiz, kullanılacak materyalleri ve süslemeleri, büyük emek harcayarak hazırlamaktadırlar. Günlerce süren hazırlıkların ürünlerini, 25 Mayıs Çarşamba günü okulumuz bahçesinde görmenizi bekleriz.

Okulumuz Rehber Öğretmeni A. Metin DÖLCEL, 5 yaş öğrencilerimizin velilerini yakından ilgilendiren, "ilkokula başlama süreci" ile ilgili bir seminer düzenlemiştir. Sabah ve öğle, iki oturum olarak gerçekleştirilen sunularda; okul olgunluğu kavramı, çocukların özbakım,psikomotor, bilişsel, sosyal ve duygusal gelişim özellikleri hakkında bilgi verilmiştir. Okula başlama yaşı ile ilgili ay ay açıklamalarda bulunulmuştur.

Velilerimizin ilgi ile takip ettiği sunumlarda, karşılıklı soru cevaplar ile ele alınan konulara derinlik kazandırılmıştır. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Öğrenci velimiz Melek KIR, girişte yer alan lastikleri ve kaldırımları boyayarak okulumuza renk katmıştır. Emeğine ve yüreğine sağlık...

Okulumuz Rehber Öğretmeni A. Metin DÖLCEL tarafından, 11.05.2016 Çarşamba günü 5 yaş sınıf velilerine yönelik sunumlar düzenlenecektir. "Çocuğum Okula Hazır mı?" başlıklı sunumda; "okul olgunluğu, okula başlama yaşı, duygusal, sosyal, psikomotor ve bilişsel gelişim özellikleri" konuları ele alınacaktır. Seminerler okul toplantı salonunda yapılacaktır.

5 yaş sabah sınıfları saat 11:00

5 yaş öğle sınıfları saat 13:00

Okulumuz Yaseminler(s) ve Laleler(s) sınıfları, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi´ne gezi düzenlemişlerdir. Yetkililer tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından, itfaiyecilerin kullandıkları araç ve ekipmanlar çocuklarımıza tanıtılmış, nasıl kullanıldıkları gösterilmiştir.

Nis

Faruk Furtun Anaokulu Babalar Halısaha Turnuvası başladı. Anne ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği ilk maç, Güller Sabah ve Güller Öğle sınıfları arasında oynandı. Destek ve tezahürat eşliğinde oynanan maçta, hırs ve çekişme had safhadaydı.

Nis

23 Nisan kutlamalarında çocuklarımızın kullandığı kostüm ve aksesuarlar göz doldurdu. Sempatik tavırlarıyla etraflarına neşe saçarken birer sanatçı edasındaydılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Öğretmen ve çocuklarımızın büyük emekler vererek hazırladıkları gösteriler beğeniyle izlendi. Yüzlerdeki gülümseme görülmeye değerdi.

Okul Müdürümüz Nuray DER ve MüdürYardımcımız Zafer YÜCE, çocuklarımıza "çam sakızı çoban armağanı" şeker ikram etti. Mutluluklarımız birleşerek çoğaldı.

Nis

Ulusal Egemenliğimizin 96. Yıldönümü kutlamaları ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuzu Türk Bayrakları, balon ve süslerle donatıyoruz.

Nis

Menekşeler ve Çiğdemler sınıfı, havanın güzel olmasını değerlendirip pidelerini okul bahçesinde afiyetle yediler.

Nis

Okulumuz Kardelenler Sabah Sınıfı, 13 Nisan Çarşamba günü, Penbe- İzzet Şahin Güzel Sanatlar Lisesi´ne gezi düzenlemiştir. Okul idaresince karşılanan çocuklarımıza resim ve müzik atölyeleri gezdirilmiştir. Resim ve müzik etkinliklerine katılan çocuklarımızın mutluluğu ve ilgisi görülmeye değerdi.

Nis

14 Nisan Perşembe günü, okulumuz konferans salonunda "Oyuncaklar Dünyası" adlı tiyatro oyunu sergilenmiştir. Sabah ve öğleden sonra, toplam 4 seans olarak sergilenen tiyatro oyunu, çocuklarımız tarafından zekle izlendi.

Nis

Okulumuz velilerinin katılacağı, 26 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek futbol turnuvasında, bizlerle birlikte olmanızı arzu ediyoruz. 7 maç olarak planlanan turnuvada varlığınız ile takımlarınıza destek olun.

Yer: Gökkuşağı Sitesi Halı Sahası

Saat:19:30- 20:30